Vuosi 2016 yhteenveto

markku
Site Admin
Viestit: 160
Liittynyt: 28 Tammi 2015, 13:02
Paikkakunta: Lohja

Vuosi 2016 yhteenveto

Viesti Kirjoittaja markku »

Hyvät ryhmäläiset!

Pieni yhteenveto tästä vuodesta...ensinnäkin, ISO kiitos aktiiviselle porukalle. Märkäajon "ilosanomaa" levitetään vapaaehtoisin voimin ja jokainen Shave of the Day-kuva ja päivitys vie asiaa eteenpäin. Vielä on matkaa siihen, että paras tapa lyhentää kehon karvoitusta on jokaisen tiedossa :-)

Toinen kiitos siitä, että keskustelu on ollut todella asiallista, ylläpidon kannalta todella mukava asia. Yhteisen asian ympärillä pyöritään ja jos välillä eksytään sivuraiteelle, mutta sielläkin ollaan ihmisiksi, esimerkillistä!

Kolmanneksi, kiitos kauppiaille ja parturiliikkeille. Mihin eivät isot ketjut ja kauppakeskukset pysty, siihen pystyy suomalainen pienyrittäjä. Loistava palvelu, hyvä valikoima ja itsensä likoon laittaminen ovat asioita jotka eivät ole itsestään selviä. Tätä se kuitenkin on tänäkin vuonna ollut. Olemme saaneet nautittavaksemme uusia kauppoja ja uusia palveluita. Pidetään huoli, että ne ovat käytettävissä jatkossakin...kannatetaan kotimaista.

Ryhmä on varsinkin viime kuukausien aikana kasvanut oikein mukavaa vauhtia (Facebookin puolella tämmöinen ilmiö) kun huomioidaan, että melko marginaalitouhua tässä vielä harrastetaan. Toivotaan, että kasvu jatkuu, potentiaalisia ryhmäläisiähän on melkoinen joukko. Aivan mahtavaa on ollut kuulla raportteja siitä, kuinka sukulaispoika tai vaikka naapuri on saatettu tietoiseksi aiheesta. Välillä joku jopa väittää että homma on saattanut lähteä vähän lapasesta :-) Myös useampi lehtijuttu aiheen ympäriltä on saatu lukea.

Vuosi oli myös tapaamisten vuosi. Ehdittiin peräti kahdesti turista yhdessä. Koitetaan jatkaa tapaamisia...melkoisen hienoa on nähdä livenä porukkaa. Hauskaa ja opettavaista...ja hauskaa :-) Pikkuhiljaa myös koulutusten kautta saadaan osaamista jaettua, alkuvuoteen on buukattu jo pari koulutuskeikkaa.

Hyvää Joulua ja vuodenvaihdetta kaikille...lomapäiviä on tänä vuonna vähän, mutta kyllä sinne pari rentouttavaa ajoakin saa mahtumaan!

Toivoopi ylläpidon karvaturvat, eli Juha, Uula ja Markku


--
Markku Lehtola, ylläpito
"Olen, koska ajan (partaveitsellä)"

Parranajajien nettikauppa: http://shop.spreadshirt.fi/parrat/