Synteettiset sudit

Charun
Viestit: 95
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 07:19

Synteettiset sudit

Viesti Kirjoittaja Charun »

Tuli tuossa tilattua Maggardilta ja Wipped Dogilta molemmilta 24mm synteettiset sudit ja toinen jo saapuikin.

Kuva
Kuva

Kertaakaan en ole synteettistä kokeillut, mutta yleisen konsensuksen mukaan nykyiset (laadukkaat) synteettiset pärjää luomuvaihtoehdoille ilmeisen hyvin kaikessa muussa, paitsi veden ja lämmön pidossa.
Ajattelin sitten tilata WD:ltä hyviä arvioita saaneen sudin, kun hintakin oli varsin lompakkoystävällinen (24mm solmu pitkällä kahvalla 28$ + 5$ postit) ja hyvin pian tuon jälkeen törmäsin Maggardin synteettiseen vieläkin edullisempaan hintaan (11.95$ + ~15$ postit), niin semmonenkin piti laittaa tulemaan.
Laittelen noista jotain mietteitä, kunhan pääsen enempi testailemaan.

Mitenkäs muiden kokemukset synteettisistä? Ovatko vieneet mennessään, vai lätkitäänkö naamaan edelleen eläinperäisillä tuotteilla?

Itsellä hieman ristiriitaiset ennakko-odotukset; toisaalta järkeenkäypää olisi, että esim. pehmeyden ja selkärangan saisi teollisella valmisteella huomattavasti tarkemmin säädettyä, mutta toisaalta on vaikea kuvitella "feikkikaman" peittoavan aitoa muussa kuin hinnassa, jos esimerkiksi ottaa vaikka nahkavaatteet, tai kengät. :?


Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: Synteettiset sudit

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Mun kokemukset synteettisistä ovat aika rajallisia. Omegan s-brush pienempänä versiona on ihan käypäinen suti. Se on itselläni matkasutina kun kuivuu hetkessä. Selkärangattomuus noissa on ollut se ongelmallisin asian. Esimerkiksi paljon kehuttua jumalten sutia Plissonia en pitänyt oikein minään. Jos joku synteettinen pääsee joskus esimerkiksi Semoguen Soc 2-bandin kanssa samalle tasolle voisin minäkin alkaa niistä innostumaan. Se on paljon vaadittu se.
Vastaa Viestiin