Millä ajoit tänään?

Linkit muualle yms.
Elmo78
Viestit: 50
Liittynyt: 18 Helmi 2015, 01:20

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Elmo78 »

Sunnuntai oli ensikertojen päivä.

Höylänä ensimmäistä kertaa Muhle R41, sutina ensimmäistä kertaa Simpsonin Colonel, partavoiteena ja after shavena Truefitt&Hill Santelipuu. Edellisen tilauksen yhteydessä kauppias oli yllätyksenä heittänyt pakan päällimmäiseksi Truefitt&Hill näytepakkauksia pienen pussin.

Höylä oli agressiivinen kuten luvattiin, hentoisella otteella sain kuitenkin ajohommat haavoitta suoritettua. Simpson vaahdotti 5ml santelipuusta runsaasti ajovaahtoa, kolmesti vaahdotin leuan, kahdesti pään ja jäi vielä runsaasti pois huuhdeltavaksikin.

En tiennyt miltä santelipuu tuoksuu ja pakkauksen avasin skeptisin mielin, odottaen jotain Tabac:in suuntaista. Yllätyksekseni pidin tuoksusta ja aion ostaa lisää, mutta vielä on monta T&H näytepakkausta korkattavana.

Kylppärissä alkaa olla erilaisia tuotteita kohta enemmän kuin keskiverto naisella. :)

P.S. Ajomusiikkina Kuusumun Profeetta


Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Mulla oli tänään aika nostalginen ajo mutta toisaalta olin uuden äärellä

Kuva

Se vanha juttu on tuo veitsi. Ostin enkelin yhtenä ensimmäisistä veitsistäni kymmenkunta vuotta sitten. En ookkaan sillä ajanut nyt hetkeen. On se vaan hyvä veitsi, jos tulee enkeleitä vastaan kannattaa pitää huoli että pysyvät matkassa :D

Ja sitten se uus juttu oli toi shaving scuttle, mikähän se olis sitten suomeksi, haahdotus kulho? Pysyy vaahto lämpösenä, tuntui että kilisaippuasta sai ihan eri jämäkkää mitä ennemmin. Ei huono ostos ollenkaan, Uula suosittelee lämpöisesti lämpöistä vaahtoa!
Charun
Viestit: 95
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 07:19

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Charun »

BBR:n shavetella ja ensimmäistä kertaa sitten ekan DE ajon jälkeen sain jälkiä naamaan, kun uskoin, että vanhasta terästä ois irronnu vielä yks ajo. :roll:
Avatar
RazorMaster
Viestit: 6
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 10:26
Paikkakunta: Tampere

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja RazorMaster »

Saunan jälkeen vetäisin naamalle ensin DR K:n parranajoöljyn, vaahdoksi valitsin Simpsonin Dukella (BB) tehdyn klassisen Tabacin ja viimeistely- voiteluksi heitin alunakiven jälkeen Alvarez Gomesin aftershavebalsamin. Aseena parranpoistossa toimi luottopelaajani Merkurin 39C Slant Featherin terällä. Lopputuloksena tästä kaikesta oli miellyttävä ajo sekä miehekäs tuoksu. Suosittelen!
Jaatinen1982
Viestit: 24
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 18:25
Paikkakunta: Harjavalta

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Jaatinen1982 »

Tänään otettiin kaikki irti parranajosta pitkään aikaan. Sauna tulille ja kunnon löylyt useillä jäähyillä. Heljestrandin MK31 partaveitsenä ja Truefit&Hillin hajusteeton partavoiden yhdistettynä Col. Conkin Amber -partasaippuaan oli aivan loistava yhdistelmä. Ajo myötäseen, sivuttaiseen ja vastakarvaan. Pehmeät jälkilöylyt ja sen jälkeen reilusti peruskosteusvoidetta naamaan. Tuloksena BBS. Sen jälkeen piti vielä käydä istuskelemassa terassilla kevät auringossa ja poltella rauhassa pikkusikari. Melkein voisi sanoa, että nautinnollista oli.
"Joskus asioiden eteenpäin meneminen ja muuttuminen ei tarkoita kehittymistä"
T:mi Juha Hämäläinen
Partaveitsen teroituspalvelut ja kaikkea kivaa nahasta www.juhahamalainen.eu
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Mun illan ajo oli pitkälti taas samaa settiä ku normaalistikkin. Kikkailin parin itselle uuden veitsen kanssa. Ensimmäinen ajo Regalilla ja toinen Mk30:llä. Mk30 oli miellyttävämpi:) Siinä illan suurin tarjonta. Vähän jäljestä kirvelee, Dermosil aftershave taitaa lentää.

Kuva
Elevator
Viestit: 337
Liittynyt: 30 Tammi 2015, 20:22
Paikkakunta: Paimio

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Elevator »

Tänää oli ajo ku olis vieraissa käynyt, se varmaan tuntuu tältä. DE ilta. Rotbart ja Astra platinum terällä. Pre-shaveksi Ceridal öljyä, siitä heti babyoil pullon vierestä. Ajo La Tojan kanssa joka ilman suuntaan. Alunakiveä perään. Kyllä huomaa että ei oo talven jäljiltä mun atooppinen iho parhaimmillaan millään tavalla ajettavaksi, varsinkaan kun ei oo päässyt ulos viikkoon. Eipä ole mun juttu tuo höylä, pysytään taas jatkossa tutussa ja turvallisessa, tai siis tutuissa ja turvallisissa. Tulos on sitä vastasyntynyttä mutta muutenpa ei tarvitsekkaan kehua. Tällä nassulla ei oo aina kiinni edes pelivälineistä että ajo olisi silkkiä ja satiinia.
Charun
Viestit: 95
Liittynyt: 10 Maalis 2015, 07:19

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Charun »

Elevatorilta ostetulla Shumatella höyläsin, kun pitihän sitä balsalla terotettua veistä päästä heti testaamaan. :D
Perussetti, eli vedet naamaan, BodyShopin Macao cremestä vaahdot ja neljällä passilla. Oli muuten nopeempaa veittellä silotella, kuin shavetella ja äkkiseltään heittäsin, että sileempään jälkeen (taas) päästiin, mutta sen tietää varmuudella vasta huomenna.

Kunhan vähän lisää lähetyksiä valuu maailmalta, niin pitänee testata hoonausta, kun huomasin tossa Shumaten terässä olevan pienenpienen loven (luokkaa 0.1mm) tarranneen kiinni ihoon, vaikka yritin tolla balsalla sitä saadakin hierottua pois. :)
Peksu
Viestit: 20
Liittynyt: 08 Helmi 2015, 15:36

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Peksu »

* The Piccadilly Shaving Co. Sandalwood Pre-Shave geeli
* The Piccadilly Shaving Co. Sandalwood parranajovoide
* Simpson Duke 2 Best
* Rotbart Mont-Extra 15
* Gillette 7 o'clock Super Platinum (musta)
* The Piccadilly Shaving Co. Aftershave voide

Tänään rakensin vaahdon verkkaisesti Kultakeramiikan kulhoon ja nautin täysin siemauksin santelipuun ylellisestä tuoksusta.
Gemini68j
Viestit: 26
Liittynyt: 08 Helmi 2015, 07:15

Re: Millä ajoit tänään?

Viesti Kirjoittaja Gemini68j »

Tänään ajoin ensimmäistä kertaa, eilen saapuneella, Apollo safety razorilla. Täytyy sanoa, että on kyllä onnistunut hankinta; jämäkkä, painava, tukeva ja ennenkaikkea tyylikäs höylä.

Päivän setti:
Apollo safety razor, Bic chrome platinum-terä, Veleiro shaving cream, joka vaahdotettiin Vulfix Grosvenor 404 badger/boar-sudilla. Apollo ja Bicin terä ovat mielestäni hyvä yhdistelmä.
Vastaa Viestiin